Voi jumankauta! Ihan niinkuin tämä so-called artisti JIPPU ei ois ärsyttänyt mua jo muutenkin ihan tarpeeksi, nyt se on mennyt pilaamaan yhden hienoimmista suomalaisista biiseistä ikinä: Kotiteollisuuden Tuonelan koivut! Olin ajaa autolla metsähallituksen puolelle kun suureksi surukseni kuulin tämän kyseisen coverin YleX:ltä pari päivää sitten.

Ensimmäistä (?!) sinkkuaan "Kii" lukuunottamatta Jippu on suoltanut ihmisten kiusaksi kaksi albumillista hajutonta, mautonta ja väritöntä musakkia. Lisäksi tämä kaikkitietävä räkänokka arvosteli muiden tekemisiä YleX:n X-raadin vakiojäsenenä, onneksi ei sentään enää kuulu hienon ohjelman vakiokalustoon. Monta kertaa X-raatia kuunnellessa tuli mieleen, että jos kerran olet niin suurenmoinen lauluntekijä ja "sanoittamisen asiantuntija" niin miksi helvetissä sun oma musiikki on yhdentekevää p-skaa?!

Tuonelan Koivut on hieno teos, josta Jippu olisi saanut pitää pienet kätösensä erossa. Jos Hynynen on antanut tälle henkäilylle siunauksensa niin kyllä laski äijän arvostus nollan alapuolelle.


Mariposan miukumauku: @ (1/5)